maandag 26 maart 2018

Trouwen en scheiden

Op de trouwerij heb je alleen maar vrienden, bij de scheiding zijn ze allemaal weg.

Henk Dekkers.

4 opmerkingen:

  1. Kijk, dat is dus lastig hier, Henk; ik ga natuurlijk niet overál op reageren, dat begrijp je, maar ik kan hier geen plusje of like achterlaten, zodat je in ieder geval zou zien dat je bericht gelezen is en leuk of goed gevonden. In dit geval zeg ik je: de laatste bruiloft die ik heb bijgewoond was in Velsen! 213 jaar geleden. Oom Erwin en tante Lyda zijn nog steeds bij elkaar, maar benijd heb ik ze nooit. Zowel een bruiloft als een scheiding is mij bespaard gebleven. Maar je oneliner is ongetwijfeld waar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Top Vin helemaal te gek dat ik toch nog eens mensen spreek uit het jaar 1800 ...hahaha,wel iedereen kent tegenwoordig wel mensen die gescheiden zijn, het is schering en inslag maar vaak blijven deze mensen berooid en eenzaam achter en daar sloeg deze oneliner op maar dat geldt natuurlijk net zoals haast alles niet voor iedereen.

      Verwijderen
  2. Oeps! Vergeten aan te klikken dat ik meldingen wil ontvangen. Hierbij alsnog gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En dus heb ik de melding over je antwoord ontvangen. Klopt, Henk, bijna alles wat je schrijft of bedenkt geldt niet voor iedereen. Zelfs 'Alle Menschen werden Brüder' niet. Helaas.

    BeantwoordenVerwijderen