woensdag 17 april 2019

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de beste professionals.

Henk Dekkers.



Schilderij geschilderd door Henk Dekkers met zwarte ecoline inkt op papier.

5 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Henk, ik ga het even helemaal anders doen, ik begin opnieuw bovenaan. Dan zie ik meteen alle nieuwe posts die ik nog niet kende. Je hebt me de vrije hand gegeven, dus ik zal op zoek gaan naar wat mij mooi in Spreuken lijkt te passen. Vanzelfsprekend meld ik het je als ik een post uitkies en ga plaatsen. Je kunt dan nog eventuele aanwijzingen doorgeven. Lijkt me een goed plan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja is goed Vin je hebt de vrije hand in deze zaak..thanks

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Even een berichtje midden in de nacht, Henk. Ook hier werkt het niet meer. Zoals je kunt zien bij de verwijderde reactie had ik plots geen profielafbeelding meer. Ik heb die dus opnieuw moeten uploaden, dit ondanks dat ik hier nog steeds inlog met mijn Google-account. Nu is dát niet zo'n ramp, maar ik krijg ook potverdepotver geen meldingen meer, ook al heb ik dat aangevinkt. Geen idee wat er aan de hand is, maar het is flut en knudde! Ook hier loopt het opeens helemaal spaak met de communicatie. Dit is niet lollig meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou, van deze laatste reactie van me kreeg ik prompt weer wel een melding. Ik hoop dat ik het verholpen heb. We zullen zien.

    BeantwoordenVerwijderen