woensdag 17 januari 2018

De ware liefde

Wanneer voorwaardelijke liefde over gaat in onvoorwaardelijke liefde heb je echte liefde.

When conditional love turns into unconditional love you have real love.

Henk Dekkers


Schilderij geschilderd door Henk Dekkers op Doek.

Painted by Henk Dekkers on canvas.

10 opmerkingen:

  1. Een parel van een spreuk en een sieraad van een schilderij. Wat een waanzinnig stuk minerale kunst, Henk! (Ik zie hier echt de overeenkomst in met halfedelgesteenten.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Vin voor deze bijzonder mooie woorden, dat waardeer ik heel erg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, ik ga maar gewoon door, ook al blijft het stil van jouw kant. Vind je het erg als ik deze post zonder de rand? Zo nee, dan werk ik hem bij en staat hij binnenkort in Spreuken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Vin ik ben juist wel heel blij !! dat je hem post en helemaal in spreuken want dat vind ik echt een onwijs goede site en wordt ook goed bezocht, fijne Zondag Vin P.S fijn dat ik weer wat van je hoort.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vin krijg jij een melding wanneer ik reageer ?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Henk, ik krijg al een tijdje helemaal niets meer. Misschien heb je iets in je 'Settings' veranderd? Zet daar alsjeblieft alles op groen, want ik kan totaal niet meer zien of je ergens reageert. Maar beter nog: maak een werkend account aan. Gewoon blijven proberen totdat het lukt, en vervolgens niet-werkende accounts verwijderen - behalve je eerste (@henkdekkers) natuurlijk.
    Goed om te horen dat je nog steeds graag contact met me houdt. Je kunt me overigens altijd via Gmail bereiken. Je oneliner en schilderij zet ik vanavond in Spreuken, nu ga ik eerst een dagje de zon in, op de fiets!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alles staat op groen Vin en ik heb niks veranderd aan de settings, fijne fietsdag.

      Verwijderen
  7. Snap ik dan geen bal van. Voorheen kreeg ik nog weleens meldingen van je reacties, nu al wekenlang niet meer. Mijn nieuwe @vinkoningsreacties doet 't prima, trouwens. Ik blijf geduldig wachten op een werkend account van je, Henk. En ik blijf gewoon je blogposts plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is een voorspellende uitspraak Tientje, waarom dacht je dit ?

    BeantwoordenVerwijderen