dinsdag 16 januari 2018

Een steen vertelde

Zachtaardige en vriendelijke mensen zijn mensen wiens hardheid als een steen bij de bedding van een rivier volledig zijn uitgesleten

een steen vertelde.


Henk Dekkers


Schilderij geschilderd door Henk Dekkers

9 opmerkingen:

  1. Ik blijf me verbazen hier, Henk. Je spreuk is erg mooi, maar dit schilderij van je is helemaal super. Mijn favoriete kleurcombinatie ook nog eens een keer; zwart, rood en geel. Plus een fraaie drie-eenheid. Het doet een beetje chinees aan. Ik vind het een prachtdoek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Vin, bijzonder, het zijn ook mijn lievelingskleuren waarin ik werk, het kan misschien Chinees overkomen echter dat was niet de insteek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat vermoedde ik al, Henk. Je hebt meer iets met Noord-Amerika. Maar niettemin, de kleuren doen chinees aan. Ik zou het je kunnen laten zien, maar dat gut hier niet. Dat bewaar ik totdat je deze post plaatst op Google+.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ga je er nog meer te koop zetten, Henk, op Artmajeur?
    Deze, bijvoorbeeld? Dan wacht ik nog even met bestellen, namelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou Vin met dit schilderij is het deels niet goed afgelopen, op een avond/nacht was ik aan het schilderen op karton en toen maakte ik dit schilderij en dat ging aanvankelijk goed maar bij het drogen ging hij kromtrekken in de lijst.....maar dat zei je niet op de foto....dit schilderij zal worden afgekeurd op artmajeur omdat ze er geen repro zo van kunnen maken....een krom schilderij op karton kun je niet ophangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ontzettend jammer, Henk! Het was mijn favoriete doek tot nog toe. Maar goed dat ik dit weet, want dan hoef ik er niet op te wachten. Ik denk dat het dat andere doek van je wordt dan, in min of meer diezelfde kleuren. Of een van je wat ik noem halfedelstenen. Ach, je hebt zó veel moois gemaakt! Ik neem aan, trouwens, dat je ook bij de verkoop van een repro een deel van het bedrag krijgt? Of haalt Artmajeur zijn winst uit een jaarlijks lidmaatschap dat je er hebt? Hoe dan ook, vandeweek nog maak ik een definitieve keuze! Eindelijk een Dekkers in huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hai Vin, sorry voor de late reaktie, nee er is geen lidmaatschap maar je krijgt wel geld voor een repro van een schilderij, fijne dag verder Vin.

    BeantwoordenVerwijderen