zondag 28 januari 2018

In het land van.....................

Als er geen hoop bestaat

         bestaat het land van ooit ook niet

Het is maar goed dat het land van ooit wel bestaat

             want het land van de hoop bestaat ook.


Henk Dekkers.


Schilderij geschilderd
door Henk Dekkers.

5 opmerkingen:

  1. Zo is het, Henk. Als er geen hoop meer is, is alles verloren. Er is altijd hoop. En anders zorgen mensen als jij (en ik) daar wel voor!
    Waanzinnig mooi schilderij! Kun je er niet een keer kaarten van laten drukken? Op die manier spaar ik ook de aquarellen van Thomas Kraus (taunus spatz), op een manier die voor mij te bekostigen is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Vin fijn dat je weer kan typen !!
      Wat een complimenten, fijn om te lezen maar eh.....je schat me een beetje te hoog in hoor.
      Ik ga vanavond Thomads Kraus googlen .. kijken wat voor kunst hij maakt.
      Als ik ooit iets zou geven aan jou wil ik er nul geld voor hebben Vin, je hebt mij ook een mooi boek geschonken.
      Rare vraag op dit moment, maar hoe gaat het met je nieuwe boek Vin ?

      Verwijderen
  2. Helemaal geen rare vraag, Henk. Ik typ me suf aan mijn nieuwe boek. Nou ja, elke avond twee pagina's - maar dan wel heel secuur -, dus dat betekent een half jaartje werk. Heel leuk om mijn eigen verhalen na vijftien jaar weer terug te lezen. Maar misschien dat al dat getyp - samen met een kruidenbittertje - wel voor mijn tuimeling heeft gezorgd. Ik zit aan RSI te denken; té vaak te lang in éen houding gezeten...
    Thomas Kraus vind je onder zijn bijnaam taunus spatz op G+. Of ga op mijn pagina naar mijn laatst geposte tekening en klik taunus aan in de reacties, dan kom je op zijn pagina. Hij maakt o.a. werkelijk schitterende aquarellen!
    En nee, ik schat je niet te hoog in. Ik vind je schilderijen echt verbluffend mooi, dat meen ik oprecht. Ik vind het razendknap hoe je het voor elkaar krijgt dat ze bijna licht lijken te geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha.......kruidenbittertje....niet te diep in het glaasje kijken he....grapje, ja ik heb gekeken en inderdaad mooie aquarellen Vin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend doek dit, Henk. Ik kom het nu voor de tweede keer tegen, tijdens mijn speurtocht naar materiaal voor Spreuken. Dit wordt de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen